tisdag 22 juli 2008

Första inlägg

Så, mitt första inlägg i min egen blogg, förut så gillade jag inte bloggar, så mycket, tänkte mest att det var en mode grej.
Men så tänkte jag att eftersom jag tillexempel kan skriva dagbok så varför inte en blogg, fast såklart en blogg är inte som en dagbok, eller jo, om jag gör den privat förstås, vilket jag inte har bestämt mig för ännu, Jag får se
.

Men poängen är att jag vill få ut lite tankar och funderingar, men är inte så intresserad av att många kan läsa dom, detta är nog något som jag gör för mig själv, som en dagbok.

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Välkommen till bloggandet! :)

    SvaraRadera
  2. Hej Meta!

    Tack! Jo jag hoppas det blir roligt, är inte direkt någon som skriver så ofta (sällan) men så kanske jag drabbas av skrivarfeber, och vem vet, då kanske jag skriver ner mina tankar här :)

    SvaraRadera

Jag tillåter numera även anonyma kommentarer, som ett test så länge. Blir det för mycket troll så stänger jag (igen) ner den funktionen. Och jag granskar också alla inkommande kommentarer innan jag släpper igenom dom. Och till anonyma - skriv gärna ett namn. Det blir lättare med eventuell diskussion då.

Och läs gärna mina regler för min blogg.