torsdag 23 oktober 2008

Mera om bloggen

Jaha, så var detta igen att jag skulle skriva mer, men det kommer tänker jag mig. Håller på med en slags sammanställning av alla negativa aspekter inom porr och mainstream porr som blir till ett inlägg, men jag är lite rädd att det blir för långt.
Men det ska vara till för mig själv så att jag nästa gång jag argumenterar emot porren och alla som är för porr så kan jag ta upp dessa negativa aspkter som faktiskt är i majoritet i all porr.

4 kommentarer:

 1. Men det går ju att dela upp inlägg. Del 1, del 2 osv. :-)

  SvaraRadera
 2. Jo, tänkte på det, men jag har hittills bara kommit till att dela in allt i punkter, så att jag själv ska kunna samla alla tankar kring det, har alltså inte börjat skriva på det ännu :/

  SvaraRadera
 3. Och om du vill slippa få arga pro-porrkommentareer så kan du kanske stänga av kommentarsfunktionen på just det inlägget - eller?

  Det kan man på wordpress i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Jorå det går att stänga av, men jag vet inte om det är så många som är för porr som läser denna blogg precis, sen har jag ju gjort så att bloggen inte går att söka efter heller.

  SvaraRadera

Jag tillåter numera även anonyma kommentarer, som ett test så länge. Blir det för mycket troll så stänger jag (igen) ner den funktionen. Och jag granskar också alla inkommande kommentarer innan jag släpper igenom dom. Och till anonyma - skriv gärna ett namn. Det blir lättare med eventuell diskussion då.

Och läs gärna mina regler för min blogg.