onsdag 26 augusti 2009

Bli mera personlig?

Har funderat på det, att bli mera personlig här. Då menar jag inte att skriva om all möjligt som tillexempel vad jag gör dagligen utan jag menar (lite) mer om mig själv och vad jag går igenom just nu. Visst gör jag ju det eftersom jag rätt så ofta skriver vad jag känner om det som jag skriver om här i bloggen. Men inte om det som jag går igenom just nu, eller har gjort ett bra tag då.

Uppdatering:
Jo så får det bli.

Som jag skrev i kommentaren nyss så kommer jag nog börja skriva här, sedan göra en till blogg där jag fortsätter.


3 kommentarer:

 1. Det är alltid en balansgång att överväga hur mycket en kan lämna ut och vill lämna ut.

  Om du inte vill "blanda" kan du ju alltid skapa en till blogg. :)

  SvaraRadera
 2. Jo det är sant, har funderat på det och nu när jag tänker efter så har jag skrivit om detta för runt ett halvår sedan också. Tänkte samma sak då också.

  Grejen var ju mest att det personliga är något som passar in i ens problematiserande när det gäller olika normer och könsrollsnormer. Och hur en ser på detta alltså.

  Får se hur jag gör, inget problem att göra en ny blogg som är kopplad till denna om jag skulle vilja göra det som sagt.

  SvaraRadera
 3. Äsch får bli så att jag börjar skriva några inlägg här på denna blogg, sen tänkte jag göra en till blogg där jag fortsätter. Men jag vet inte om jag kommer skriva lika mycket (okej så mycket skriver jag inte här) som här.

  SvaraRadera

Jag tillåter numera även anonyma kommentarer, som ett test så länge. Blir det för mycket troll så stänger jag (igen) ner den funktionen. Och jag granskar också alla inkommande kommentarer innan jag släpper igenom dom. Och till anonyma - skriv gärna ett namn. Det blir lättare med eventuell diskussion då.

Och läs gärna mina regler för min blogg.