fredag 24 september 2010

Efter valet

Väldigt deprimerande det som hände och med vilka som vann och SD. Och F! fick så få röster, även om det blev plats i Simrishamn. Inte förvånande när så många resonerar att det är ingen ide, "dom kommer inte in ändå", ett resonemang som jag inte tycker håller för om alla tänker på det viset så är det så klart dom inte kommer in.
För dom flesta så var regeringsfrågan viktigare, vilket också betydde kompromissande som så alltid görs när det handlar om kvinnors rättigheter och feminism, annat ges företräde.
och inte förvånande allt detta med tanke på hur alla mätningar har gått. Hur samhället blir allt mer inställt på individvägen där poängen är mer och mer pengar, skattesänkningar blir viktigare än det mesta även om det är på bekostnad av välfärden och mångas hälsa och liv. Det ses som ett pris som allt fler verkar tycka är okej att betala - huvudsaken det blir mer pengar för dom. :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag tillåter numera även anonyma kommentarer, som ett test så länge. Blir det för mycket troll så stänger jag (igen) ner den funktionen. Och jag granskar också alla inkommande kommentarer innan jag släpper igenom dom. Och till anonyma - skriv gärna ett namn. Det blir lättare med eventuell diskussion då.

Och läs gärna mina regler för min blogg.