torsdag 21 april 2011

Kjoltvång inom badminton

Men vad fan... Hur tänkte dom här? Vänta, vänta, "det ska vara något sexigt att titta på!". Ja för det är såklart det enda som räknas i slutändan när det handlar om kvinnor va? Att dom är jävligt duktiga på att utöva sin sport räknas förstås inte lika mycket...

"Sex säljer", delvis kvinnor används för att sälja något och i detta fall göra sporten "sexigare". Men detta räknas förstås inte när det gäller män, dom har inget kjoltvång. Samma gamla 50-tals kvinnosyn där kvinnan värderas efter sitt utseende. Inget nytt i denna patriarkala skitvärld. Det går baklänges.

3 kommentarer:

 1. Tjena, jag hoppas det är okej att jag länkat till din blögg??? Jag skrev bara snella saker :) puss

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ja det är helt okej :)
  kram

  SvaraRadera
 3. En såndär grej som jag aldrig tänkt på... Är det verkligen kjoltvång? Man blir ju mörkrädd. Finns det längd minimum/maximum också? För de där kjolarna är ju knappt kjolar, de är mer som... tygstycken. Tubtopp på rumpan typ.

  SvaraRadera

Jag tillåter numera även anonyma kommentarer, som ett test så länge. Blir det för mycket troll så stänger jag (igen) ner den funktionen. Och jag granskar också alla inkommande kommentarer innan jag släpper igenom dom. Och till anonyma - skriv gärna ett namn. Det blir lättare med eventuell diskussion då.

Och läs gärna mina regler för min blogg.