tisdag 4 oktober 2011

Inkonsekventa anti-feminister och vidrigheter

Ni kanske har hört nu om det hemska dådet då en 24-åriga kvinna som var vårdare på en anstalt och som blev mördad av en 28-årig intagen? Gissa vilka nu som sitter och använder detta som ett argument MOT feminism och kvinnor? Anti-feminister. Hur jävla låg vidrig nivå kan dom sänka sig till?

Blir så jävla trött, vad är deras poäng annat än att som vanligt kasta skit mot feminism? Och en undrar hur tusan vissa tänker som ser att detta är feminismens "fel" för vi har "lurat" kvinnor att ta dessa jobb, ja det finns dom som resonerar såhär, som anti-feminister på Pär Ströms blogg... Sen har vi detta med att försöka använda "argument" baserat på biologi, det gör dom, om det gynnar män och kan användas mot kvinnor. Inte tusan skulle dom gå med på något liknande fast omvänt, som att någon skulle hävda att kvinnor är "naturligt bättre" på att ta hand om barn.

Eller tänk på det anti-feminister brukar säga om farliga jobb och män, när kvinnor har jävligt farliga jobb hur låter det då? Precis, då resoneras det som att kvinnor borde inte ha dessa jobb. Sen återgår anti-feministerna till att beklaga sig över att män har dom. Vad är det med denna inkonsekvens? Hur ska ni har det? Skärpning!

3 kommentarer:

 1. Håller med. Läste ut hela den bloggen i helgen och den är verkligen dubbelmoral deluxe, bara svammel finns liksom ingen röd tråd någonstans. Män som hatar kvinnor som gömmer sig bakom namnet "jämställdist". Kräks.

  Hej föresten, läst dig ett tag men aldrig kommenterat. Du skriver om intressanta och bra saker. :)

  SvaraRadera
 2. Ja, och nu så jag att Pär Ström har en artikel på Newsmill om det här. Att han inte klarar av att tänka konsekvent någon gång.

  Sen att han också försöker använda det hemska dådet mot kvinnor och feminister för att få fram sin egna anti-feminism och könskonservatism är fan så lågt.

  Och tack för att du gillar min blogg! :)

  SvaraRadera
 3. Men stavning.

  "Sen att han också försöker använda det hemska dådet SOM NÅGOT mot kvinnor och feminister för att få fram sin egna anti-feminism och könskonservatism är fan så lågt."

  Ska det stå.

  SvaraRadera

Jag tillåter numera även anonyma kommentarer, som ett test så länge. Blir det för mycket troll så stänger jag (igen) ner den funktionen. Och jag granskar också alla inkommande kommentarer innan jag släpper igenom dom. Och till anonyma - skriv gärna ett namn. Det blir lättare med eventuell diskussion då.

Och läs gärna mina regler för min blogg.