tisdag 8 november 2011

Fler självporträtt
Min näsa ser större ut än den är i detta ljus. Gryniga bilder också. Blaj. 
Och nej jag har inte blonderat håret... Det ser bara ut så i det för starka ljuset från sidan. Promise.

Jag var så frestad att lägga till med en öppen-puta-med-läpparna-mun som Hanna Fridén gör på sina bilder samt Fanny. Bara för att. Men nej, det ser inte bra ut när jag gör det. Just look funneh and silly.

11 kommentarer:

 1. Varför är du så hård mot dig själv? Du behöver ju inte be om ursäkt för hur du ser ut eller påpeka dina brister, tycker jag. :(

  SvaraRadera
 2. För att jag måste :(

  Är en sköld jag har mot omgivningens eventuella negativa kommentarer om mitt utseende. Så jag försvarar mig redan innan. Dumt ja :/

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer med Candy. Du behöver inte var så hård mot dig själv.

  SvaraRadera
 4. intersektionellsolidaritet:

  Åh Tack! Ni är båda så snälla. Men jag jobbar med det där, dåligt självbild...

  SvaraRadera
 5. Jag tror tyvärr det är svårt att värja sig mot omgivningens hårda ord även på det sättet. Jag skrev förut rätt mycket i min blogg gällande ätstörningar jag hade och hur trött jag var på att vara tjock (var mullig då), samt en del negativt om min hy. Brukade också be om ursäkt för vissa bilder, men fick lik förbaskat elaka kommentarer ändå. Det är svårt att värja sig mot idioter, så det bästa man kan göra är nog att vara snäll mot sig själv. Då är i alla fall någon det och att en själv är snäll mot en är ju det viktigaste, eftersom det är den enda personen som måste leva med en hela livet. :) däremot kan det ju självklart vara hjälpsamt för andra att ibland skriva om sina problem, t.ex. om man skriver om sin ätstörning har jag märkt att många som själva mår dåligt finner tröst i det. Men att liksom ge sitt utseende ett omdöme när man lägger upp ett självporträtt är ju lika icke-konstruktivt som att göra så till någon annan. Jag hoppas att du kan känna dig vacker en dag. :)

  SvaraRadera
 6. Candy:

  Ja du har rätt. För bara en liten stund sedan fick jag ytterligare en kommentar från ett gnälligt anonymt troll som borde ta och gtfo och sluta gnälla på min blogg. Men dom gillar att få hata andra hela tiden. Men det är ofta samma anonyma som spammar här månad ut och månad in.

  Jag tänkte också på det där att om ja skriver mer om alla mina problem jag har med min kropp så kommer jag kanske få fler kommentarer men mer att ja, dom känner igen sig.

  Jag hopps jag kan känna så en dag med.

  SvaraRadera
 7. Har du sett vad galningen Medborgarperspektiv har skrivit? Han får en att skämmas för att vara människa.

  SvaraRadera
 8. Susanne:

  Jo jag känner till det. Obehagligt men inte förvånade då det är vanligt taktik för att tysta feminister.

  SvaraRadera
 9. Du e ju strong nog att lägga ut bilder på dig själv offentligt. Så innerst inne så vet du nog att det inte är något fel på ditt utseende.

  SvaraRadera
 10. Blasfeministen:

  Eller så handlar det om att söka uppmärksamhet? Jag kan erkänna det i alla fall.

  SvaraRadera
 11. Anonym:

  Fan vad du är besatt att gnälla månad ut och månad in på min blogg. Jag skiter i om du hela tiden måste kompensera för ditt eget liv genom att trycka ner andra. Gnäll på någon blogg som bryr sig om dina kommentarer. Gtfo fall.

  SvaraRadera

Jag tillåter numera även anonyma kommentarer, som ett test så länge. Blir det för mycket troll så stänger jag (igen) ner den funktionen. Och jag granskar också alla inkommande kommentarer innan jag släpper igenom dom. Och till anonyma - skriv gärna ett namn. Det blir lättare med eventuell diskussion då.

Och läs gärna mina regler för min blogg.